23948sdkhjf

Smykkefirmaet Endless erklæret konkurs

Smykkevirksomheden, der blev startet af "Kasi-Jesper", er erklæret insolvent og er dermed på vej til at lukke.
På trods af trecifrede millionindskud er det ikke lykkedes at gøre smykkevirksomheden Endless Jewelry til en overskudsforretning.

Børsen fortæller, at Endless ifølge det tyske selskabsregister fredag blev erklæret insolvent. Det er senere bekræftet af en af ejerne, Lars Seier Christensen.

- Endless Jewelry GmbH har indgivet insolvenzantrag, hvad der svarer til en konkursbegæring i Tyskland, skriver han på Facebook.

Dermed er der udsigt til lukning af selskabet bare tre år efter, at Jesper "Kasi" Nielsen stiftede det efter sit farvel til Pandora.

Det skyldes angiveligt, at Jesper Nielsen tilbød Endless-forhandlere at tage usolgte smykker tilbage uden beregning.

Det benyttede mange sig af, og derfor måtte salgstallene og dermed også selskabets indtægter justeres tilsvarende.

Jesper Nielsen er ikke længere en del af Endless. Han forlod selskabet i februar efter uenighed med de øvrige ejere, som blandt andre tæller Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen og Brøndby-investoren Jan Bech Andersen.

Konkursen får på Facebook stifteren Jesper Nielsen til at ærgre sig.

- Har gjort alt hvad vi kunne for at købe forretningen tilbage de sidste tre uger, men ikke engang det kunne ejerkredsen finde ud af at blive enige om.

- Man skal aldrig undervurdere, at en ledelse skal have et minimum af viden omkring den forretning, de driver, skriver Jesper Nielsen.

Lars Seier bruger også Facebook til at kommunikere sin ærgrelse ud.

- Nogle gange lykkes ting, og andre gange gør de desværre ikke. Og i Endless' tilfælde lykkedes det altså ikke ... Ærgerligt - jeg synes sgu ellers, det var nogle meget pæne smykker, skriver han.

Efter sit farvel til Endless har Jesper Nielsen sat sig i spidsen for et nyt smykkeprojekt kaldet Amazing Jewelry.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236